Utbildningsinfo

Vi erbjuder följande utbildningar

Bil

Vi erbjuder körlektioner med både manuell och automatbil. Dessa lektioner är 40 minuter långa och vi hoppas du ska få en trivsam och effektiv utbildningstid. Vårt mål är att du ska bli en säker förare.

MC

Vi erbjuder körlektioner för A1 (lätt), A2 (mellan) och A(tung). Dessa lektioner är 55 minuter och bokas ofta som dubbellektioner så det blir 110 minuter långa MC körlektioner. Vi kör BMW F 800R och F650 GS samt Honda CB 650R.

Handledarkurs

Är en obligatorisk kurs för dig som ska köra privat. Både handledaren och eleven måste gå kursen. Kursen är 3 timmar och 20 minuter lång och då ingår även fika. För nästa tillfälle, kontakta oss!

Teorikurs

Vår teorikurs hålls i 4 stycken tillfällen. Tillfällena är två timmar långa och när dessa kurser hålls hittar du under fliken " Aktuella kurser". Under utbildningen går vi igenom Körkortsboken eller Trafikens grunder, vi pratar om bilens vikter, regler, trafiksituationer som kan uppstå och mycket mer. Här har du chans att ställa dina frågor och funderingar.

Risk 1:an

Är en obligatorisk utbildning när man ska ta ett körkort. Utbildningen lyfter fram attityder som är riskfyllda i trafiken bl.a. beteende, alkohol, droger och trötthet. Utbildningen är 3 timmar och 20 minuter, där ingår även fika.

Teorihjälp

Har du problem med teorin? Boka in en privat teorilektion, där du är ensam med en trafiklärare. Där ni kan gå igenom det du tycker är svårt och få det förklarat på olika sätt. Lektionen är 45 minuter långa och vi tar upp det du tycker är svårt. För tillfället kan vi inte erbjuda enskild teori. Kontakta oss för mer information.

Intensivutbildning

Vi erbjuder intensivutbildning i din egen takt. Intensivutbildningen är 20 körlektioner (bil) & 10 körlektioner (MC), teorikurs, webbtester, Risk1:an och alla böcker som du behöver. Kom in till oss så ska vi se erbjuda för lösning till er.

Sociala medier

facebook

© 2021, Albins Trafikskola

Albins Trafikskola

Vårväderstorget 4
418 31 Göteborg

: 031 54 42 00
: albinstrafikskola@gmail.com

Öppettider

Lektioner: 08:00 - 18:00
Kontor: Gäller tidsbokning från 17, vänligen ring eller maila